Tjänster - Swisspearl
Produktion_NUProduktion_NU
Framgångsrika tillsammans
Våra tjänster

Med vår omfattande rådgivning och utbud av tjänster hanterar vi särskilt byggares, arkitekters och planerares behov för att hitta de bästa möjliga lösningarna tillsammans. 

Vi erbjuder grundlig expertrådgivning, detaljerad dokumentation, tekniska handböcker och tidskriften Swisspearl Architecture, som har blivit en välkänd publikation. Våra produkter av hög kvalitet tillverkade av naturlig fibercement kombinerar enastående kvalitet och beständighet för att skapa hållbara lösningar för estetiska byggnadsskal och underbara bostäder. 

Våra hängivna och kompetenta medarbetare står alltid till ditt förfogande och är öppna för dina idéer och frågor. Vi ser fram emot att arbeta med projekt tillsammans med dig.

Swisspearl Architecture Magazine 30_Intro_Bild
Tidskrift

Swisspearl Architecture

Tidskriften Swisspearl Architecture som publiceras årligen presenterar enastående byggnadsprojekt från hela världen och ger spännande insikter bakom Swisspearls fasader. Börja prenumerera kostnadsfritt nu!
Prenumerera på tidskriften
Newsletter
Uppdaterad

Nyhetsbrev

Vad är nytt i fibercementens fascinerande värld? Vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad med den senaste informationen. Missa ingenting från Swisspearl. Registrera dig nu!
Prenumerera på nyhetsbrevet
VillaVoid_Saltnes_NO_Photo_2.jpg
Inspiration

Referenser

Behöver du inspiration för din arkitektur? Samla dina favoriter från alla Swisspearl-referenser i hela världen och skapa en egen lookbook som du kan hämta.
Skapa lookbook
Ansprechpartner
Här finns vi

Kontakt

Förutom experterna på vårt schweiziska huvudkontor har vi som internationellt varumärke partners över hela världen. Vi är bara ett telefonsamtal bort.
Kontakt
F+E, Farblabor
Logga in

Intranät

Som partner får du åtkomst till vårt intranät, så att du alltid är uppdaterad om Swisspearl. På intranätet finns även alla kontaktpersoner och ger åtkomst till marknadsföringsmaterial.
Logga in
Nobilis_Campaign_Photo_37.jpg
Återförsäljare

Webbutik

Behöver du stödmaterial till din försäljningsstrategi? I webbutiken för återförsäljare kan partners beställa marknadsföringsmaterial till försäljningsmöten.
Webbutik

Klicka här för att gå till vårt hämtningscenter.

Här finns alla viktiga broschyrer och tekniska dokument.

Kontakt
Har du frågor eller planerar du ett projekt? Vi ser fram emot att höra från dig!
+ 41 55 617 11 60