Karriär - Swisspearl
F+E, FarblaborF+E, Farblabor
Vi är Swisspearl
Våra medarbetare är grunden för vår framgång

Var en del av vår framgång

Företagsrelaterade framgångssagor behöver inte bara vara bra idéer och enastående produkter, utan framför allt mycket motiverade, olika och kompetenta medarbetare. Därför anser Swisspearl Group att det är mycket viktigt att stödja den fulla potentialen och innovativa styrkan hos varje medarbetare och erbjuda flera olika möjligheter till utveckling. Det börjar med att utbilda yngre personal, fortsätter med inriktad, karriärfrämjande vidareutbildning och sträcker sig till vår egen pensionsplan på företaget, vilket även ser framåt mot våra medarbetares framtid. Som ett schweiziskt familjeägt företag med nästan 1 200 medarbetare och huvudkontor i Niederurnen (Schweiz) är vi nationellt och internationellt verksamma med stor kompetens och självständighet, och erbjuder ett omfattande verksamhetsområde.

Din karriär hos oss

Swisspearl Group består av flera verksamma företag som fokuserar på innovativa systemlösningar för tak, fasader, utomhusytor, interiörer och solenergi. Vi erbjuder möjligheter för professionella utmaningar i en flexibel och mångsidig miljö med stort ansvar. Hos oss kan du förvänta dig en spännande arbetsmiljö i ett internationellt verksamt företag med hållbar tillväxt. Kvalitet, enastående service och kundfokus tillämpas aktivt och framgångsrikt inom alla områden.

F+E, Farblabor
Din nya professionella utmaning
Lediga tjänster

Swisspearl Group AG letar ständigt efter kompetenta och hängivna yrkesverksamma för dess olika företag, avdelningar och platser.

Swisspearl Group (huvudkontor i Niederurnen)

Schweiz (Niederurnen)

Österrike (Vöcklabruck)

Nordamerika – inga lediga tjänster för tillfället

Deutschland – inga lediga tjänster för tillfället

Norden – inga lediga tjänster för tillfället

Slovenien (Deskle) – inga lediga tjänster för tillfället

 

Skicka dina ifyllda ansökningsdokument till oss. 
Vi ser fram emot att lära känna dig.

Kontakt
Har du frågor eller planerar du ett projekt? Vi ser fram emot att höra från dig!
+ 41 55 617 11 60